Overslaan en naar de inhoud gaan

Vooruitgang in stroomversnelling

De wereld van elektrische installaties is in constante ontwikkeling. Enkele domeinen zitten in een enorme stroomversnelling:

Bij het opzetten van deze elektrische systemen speelt uw installateur een doorslaggevende rol. Elektro-Cox, uw elektricien in Halle, is gespecialiseerd in het installeren van innovatieve en kwaliteitsvolle elektrische systemen.

Op zoek naar een ecologische en energiebesparende elektrische installatie en een correcte opvolging van begin tot einde? Bij Elektro-Cox in Halle bent u aan het juiste adres. 

Continu de vinger aan de pols

U heeft een elektricien nodig die de vinger aan de pols houdt. Elektro-Cox in Halle is voortdurend op zoek naar de nieuwste technieken en mogelijkheden, zodat we – zelfs in de meest complexe situaties – de juiste oplossing kunnen voorstellen. Hierbij houden wij altijd rekening met uw wensen en uw ruimte.

Daarnaast streven we ernaar om samen met de bouwheer en de architect een volledig pakket aan te bieden:

Wij installeren zowel in woningen als kantoren en andere bedrijfsgebouwen.

Heeft u specifieke vragen over onze elektrische installaties? Aarzel niet om ons te contacteren. Bekijk gerust ook onze pagina met realisaties. Zo heeft u meteen al een idee van de diverse mogelijkheden. Als elektricien uit Halle werken wij over heel Vlaams-Brabant, en bij uitbreiding gans België.

Van harte

Ing. Jochen Cox
Zaakvoerder Elektro-Cox BVBA